2022-03-27 07:47:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne higgy a hiába ígérgetőknek

Napi horoszkóp március 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Merkúr is a Kos jegyében jár. Emiatt nagyon felgyorsul az élet körülötted, igazán örömteli periódus következik. A hirtelen kibontakozó új szerelemben azonban érdemes volna kicsit lassítani. Hagyjatok időt egymás megismerésére!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Váratlan viták, veszekedések robbannak ki, ezeket a Kos jegyében járó bolygók okozzák. Jobb, ha minden egyes szavadat alaposan méricskéled, mielőtt kimondod. Őrizd meg a békét, nyugalmat, az most többet ér, mint az igazság!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr ma jegyet vált, és belép a Kosba. Nagyon intenzív időszak veszi ezzel kezdetét. Használj ki minden adódó lehetőséget, mert most sok ismeretséget köthetsz, és ezek a szerelmet is elhozhatják neked.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne szervezz magadnak pörgős programokat, mert már így is a végsőkig feszítetted a húrt. Ha a szervezetedet tovább zsigereled, a végén tényleg egy betegség lesz az, ami a teljes nyugalmat „biztosítja” majd.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Habár lassú víz partot mos, most ez a mondás téged csöppet sem vigasztal. Gyors vizekre vágysz, gyors eredményekre. Nemcsak másokkal, elsősorban önmagaddal szemben vagy türelmetlen. Sokat akarsz, de sokat is tudsz tenni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr ma belép a Kosba. Intenzív energia ez, ami erőteljesen megnyilvánul az életedben. Most nagyon jól kommunikálsz, a szavaiddal elérsz a másik szívéig. Erőteljesen foglalkoztatnak rejtélyes kérdések, és a spiritualitás iránt is fogékonyabb vagy.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne higgy a hiába ígérgetőknek. Akit te a barátodnak hittél, lehet, hogy csak érdekből keresi a társaságodat. És mihelyt kiderül, hogy nem használhat úgy téged, ahogy remélte, hirtelen odébbáll. Csak ne vedd a szívedre! Mások viszont kárpótolnak a szeretetükkel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne akarj minden elvárásnak megfelelni, hallgass inkább a szívedre! A pároddal való kapcsolatod talán nem szokványos, de ha nektek így jó, akkor ne foglalkozz mások véleményével! Ám, ha neked sem jó úgy, ahogy van, akkor az már egészen más.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A párkapcsolatodban sikerül pontot tenni egy régi konfliktus végére. Ettől a kapcsolatotok is megújul, és a szenvedély is visszatér az életetekbe. Éppen ideje volt már lezárni a régi sérelmeket, és új fejezetet nyitni!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem pont úgy mennek a dolgaid, ahogy azt szeretnéd, de ez még nem ok arra, hogy elbizonytalanodj. A célt tudod, az út meg majd csak úgy adódik. Az a fontos, hogy a hitedet soha ne veszítsd el. És a jó kedvedet!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Késztetést érzel arra, hogy lemérd, mennyire vagy vonzó a másik nem szemében. Ez akkor is így van, ha megbízható, stabil párkapcsolatban élsz. A tavasz pezsgeti a véredet, és tudni akarod, mennyire tetszel másoknak. Csak meg ne égesd magad!


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem biztos, hogy mindent neked kell személyesen megoldanod. Van olyasmi, amibe jobb, ha nem keveredsz bele közvetlenül. Nem vennék jó néven az érintettek. Még akkor sem, ha bölcs tanácsot adsz.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: